Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Bu Benım Kalbımmı Yoksa Kalp Resmi
İletiTarih: Cmt Ekm 04, 2008 10:08 pm 
SiteAdmin
Kullanıcı avatarı

Resim

Canlı Canlı kalp Resmi Hanı icinde hic bir iz yok aşk kalpde degil sözde mı yaşanıyor yoksa.

http://www.aliayweb.com Tıklayın ve Öğrenmeniz Gerekenleri öğrenin...

Bu Kişisel Websitemde sizlere faydasız bilgiler sunmadığımdan emin ola bilirsiniz mutlaka ziyaret ediniz.....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: Bu Benım Kalbımmı Yoksa Kalp Resmi
İletiTarih: Pzr Ekm 05, 2008 11:21 am 
Forum Moderatörü

yaw abi bu zamanda nerde aşk kalplerde yaşamak ya herşey sözde yalan dolan bugün var yarın yok işte bölelerıde vicdansız acımasız oluyo demekki

Sayfa başı

İletiTarih: Pts Ekm 06, 2008 12:51 am 
Forum Moderatörü
Kullanıcı avatarı

belali senı tanımıyorum ama tanımak ısterdım senın sorunların olabılır ama benım yok yada bızım yok sen sevgıyı askı bulamamıs olabılırsın ama bu kımseye guvenmıcem yada kımse askı kalpten yasamaz yasıyamaz dıyemezsın hersey lafta dıyorsun ama yanlıs dıyorsun bır ınsanın sana yapmıs oldugu bır seyı herkeze mahal edemezsın arkadasım kusura bakma soylemeden gecemedım umarım kırmamısımdır senı..

bu işler nasıp kısmet işidir...

Sayfa başı

İletiTarih: Pts Ekm 06, 2008 12:55 am 
SiteAdmin
Kullanıcı avatarı

Belalı Sana Katılıyorum Aşk Sevgi Var Ama Kesinlikle %5 e nasıp oluyo %20 lık kısmada nasıp olan sevgide aşk da ya kız ya erkek kesinlıkle aşkının kiymetını bildigi halde karşılıgını tam anlamıyla veremıyor bi tarafda kesin dengesizlik oluyor % 75 sorma gitsin artık ortada onlar. :)

Bu Kişisel Websitemde sizlere faydasız bilgiler sunmadığımdan emin ola bilirsiniz mutlaka ziyaret ediniz.....

Sayfa başı

İletiTarih: Pts Ekm 06, 2008 1:01 am 
Forum Moderatörü
Kullanıcı avatarı

ben katılmıyorum askı icin herseyı yapmaya hazır olan cok ınsan var bunu anket yapalım ıstersenız arkadaslar aşka deger aşka sevgi aşkata sadakat onelıdır ozaman ask ask demektır ozaman askın onune hıc bırsey gecemıyor.. gece gece bukadar yazabılıyorum idare edın

Sayfa başı

İletiTarih: Pts Ekm 06, 2008 5:35 am 
Forum Moderatörü

ya noluyo ya sevıyoruz dıyoz suc oluyo sevmıyoruz dıyoz ayrı bı suc napalım ben burda kendı şahsıma konustum mutlu olanları allah daha cok mutlu etsın ama ben bu zaman kadar gercek aşkı sevgıyı bulamadım cevremdede göremıyorum bugün sevıyorum dıyo yarın unutuyo cok gördum bunları haklısın ali abi illakide bı tarfatan da dengesızlık oluyo arcaangel ben burdayım tanışmak istersen

bu arada kımseyı yargılamıyom kımsenın özel haytına karısmıyom ne dıyosamda kendı şahsıma kımse alınmasın :!:

Sayfa başı

İletiTarih: Pts Ekm 06, 2008 10:06 pm 
Forum Moderatörü
Kullanıcı avatarı

ben burdan tanıdın senı belali daha fazlasına gerek yok yardımcı olmak ıstemıstım sadece bak kendınde dıyorsun sımdıye kadar yakıyamamıssın hep sevıyorum dıyıp gıtmısler kendınde hıc hata aramadınmı sormadınmı aliayın dedıgı dogruysa bırınden bırısı dengeyı bozuyorsa o hep karsıdakı olmamalı bence kendınede sor kendın ıcın yorum yapmıssın ya onun ıcın soyluyorum kızma demıstım ama kızmıssın kusura bakma :!:

Sayfa başı

İletiTarih: Pts Ekm 06, 2008 10:30 pm 
SiteAdmin
Kullanıcı avatarı

ArcAngel Aşk ı Aşk Yapan Kavuşmamaktır Aşk Kavuşunca Biten Dokununca Kirlenen Bir Hediyedir :) Ornekleri Cok Romeo Juliyet Kerem Aslı Leyla ile mecnun şirin ile ferhat :) Hangisi Kavuşdu Hic biri işte olay budur gel anket yapalım :) n eyin anketini yapiosun birisine yıllarda deger veriosun cekip gidiyor veya hic deger vermeyen biri icin seni terk ediyor yada herşey yalan cıkıyor. vs vs vs :) gelip bana aşk diosun sonra %5 i dir dedigim gibi inş o %5 in icinden birini bulurum. bişi diyceksen sende öle de inşallah de biz o %5 in icinden oluruz. öle cart curt yapma bana :) yok aşkın sevgi,nin degeri he degeri :)) konuşturma benı geçmişimizi gözden gecirelim yorum yapmadan gecmişimizde yaşadıgımız asla bitemez yuva veya güzel mavi ve pembe düşler kurdugumuz birlikteliklerimizi hatırlıyalım ondan sonra konuş unuzzzzzzzzzzzzzz :)))

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Ekm 07, 2008 12:37 am 
Forum Moderatörü
Kullanıcı avatarı

senın işin yokmu Aliay sen ctrl c ctrl v yapnasa kardesım ne cok konusuyon :D soz konusu ben oldummu saldırıyon ya ne cok sevıyon sen benı :P gecmıs gecmıste kaldırmıs ılgilendırmez artık benı :)

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Ekm 07, 2008 8:27 am 
Forum Moderatörü

geçmiş gelecegin aynasıdır arcangel unutma bunu ben kımseyı bş yere suçlamam önce döner kendıme bakarım bi sorunbendemi diye o kadar salak degılım tabıkıde kızdımı nerden cıkarıyon hic kızmadımbıle sadece burda konusuyoruz o kadar arcangel aşk yürek ister sevgi saygı ister uzaklık bile buna engel olamaz ama napıyolar herşeyı ımkansızlaştırıyolar offffffffff aşk meşkmi kalmış be bu zmnda sevnelr adına mutluluk dılerım aşklarına sıkı sarılmışlar olanlar yaşıyo işte aşkı nese cok uzatttım yeterin daaa icim daraldı he :D :D

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Ekm 07, 2008 9:50 am 
Forum Moderatörü
Kullanıcı avatarı

:mrgreen: :mrgreen: delircek :lol:

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Ekm 07, 2008 10:05 am 
Forum Moderatörü

aşıgım anormal demi arcangel :D tövbe tövbe ne delirmesi be alalalalalal arcangel taktın sen kafayı he :D :D

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Ekm 07, 2008 11:27 am 
Forum Moderatörü

gecmisde yasadıklarımızı yarınlarımıza getırırsek gecmıs olmas elbetde gecmisimız geleceyimizin aynasıdır ama gelecekde ayni hatayı hapmamamız icin öyledir gecmisimizle yasamak icin degil belalı bunu unutma evet sevmek yürek ister herkesde de o yürek yok seviyorum diyemez buda yürek ister ArCaNGeL da o yüregin olduna inaniyorum en azından gecmisiyle yasamıyor insan karsındakini yargılamadan önce önce nedenleri düsünsün neden o kisi bana yalan konusdu benmi itdim onu buna neden beni aldati azmi ilgi verdim sevgimi göstermedim vs vs dünü degil bugüne dönün mutlu olmanın yolu budur seviyorum diyip yarın unutanlar bence hic sevmemisdir

Herkesi ayni siralamaya koymayın bence yanlıs :!:

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Ekm 07, 2008 1:57 pm 
SiteAdmin
Kullanıcı avatarı

Valla angel. biz geçmiş icin bişi demedik sadece gecmişde de seviyoruz aşıgız dedik. hep o %5 in icinde olmak icin emek verdik. ama hic bir zaman o %5 in icinde olan birini bualamadık ( Geçmişde ) şimdi ne olcak hayatmı bitti yok gecmişden dersmı cıkarcam yok neden ? geçmişden ders cıkarmaya kalkarsam bugünki ilişkimi bitirmem lazım aynı ortamda aynı durumda bi kac yanlışlarım oldu cünki. ne yapcam ozaman dua edecem inşallah %5 in icinden olur veya %20 den olsun ama Sadık olsun ben onu %5 e alırım yeterki %75 in icinden olmasın. denedim yanıldım. bidaha denedim bidaha yanıldım. bir kez daha denedim bir kez daha yanıldım. en sonunda en iyi şekilde deniycem en iyisini bulcam inş. yada en iyi yanılmayı keşf edecem.. yanı kimsenin geçmişi gelceginin aynası degildir veya kimsenin geçmişi gelecekde hatalardan ders cıkarması icin bi cizgi degildir. geçmişimizde nasıl sevdiysek gelecekde de aynı sevecegiz alabırsek daha fazlasını vercegiz giden biz olmayalım sevdigimiz olsun bu dünyanin ahiretide var. kacamaklar hatalar şeytana uymalar kucuk yalanlar yapılır ama senin icin aglayan gözler asla inciltilmemeli. göz yaşının degerini bilki göz yaşıyla edilen beddualara maruz kalma. hayatta tutacak bir kac beddua vardır bir taneside göz yaşları icinde edilen bedualardır... bişi icin tartışırken laf yetişdirmek yerine mantıklı olanı konuşmakda fayda var. bügün olanın yarın olmuycanı kimse bilemez. az cok beni tanıosunuz yanıldıgım ilişkilerimide biliosunuz bi cogunuz bazı şeyler oldugu halde beni sucladınız abı yanılıosun yanlışın var dediniz ama zamanla abı sen haklıymışsın dediniz. bu nedenle kımse boş konuşmasın yorumları düzgün alalım. ben herzaman %5 in icinde kalcam bazen şeytana uydugum olmadımı oldu bazen yalanım olmadımı olmuşdur. ama hıcbiri yokdurkı sevdigim insana göz yaşı döktürcek yalanlar olsun veya şeytanlıklar olsun. ben yine lafımdayım beni öyle sevinki sizi yeryüzünde görmediginiz sevgi ile seveyim... Ve Sevdigim insanada şunu derim Beni Öyle Sevki Parmak uclarım senden başkasına dokundugunda dilim senden başkasına olurda benim oldukdan sonra dil uzattıgında cürüsün. daha ne diyim gerisi allah kerim allah kimseyi aglatmasın kimseyi gözü yaşlı beddua etirmesin kimsenin zamanını boşa harcatmasın..

gercekden sevildiginize inanıyorsanız sevmek icin savaşın sevemiyorsanız bunu cekinmeden söyleyın o insan bunu bildigi halde sizi hala seviyorsa sonuna kadar gidin ama o insan bunu duyunca cekip giderse asla kızmayın. kendinizi onun yerine koyun seviliyorsanız buna inanıyorsanız sevmekden korkmayın. yanılcaksanız da sevin yanıla yanıla dogruyu bulcaz nere kadar yanılcazkı... biyerde elbet yolun sonu gelcekdır..

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Ekm 07, 2008 4:39 pm 
Forum Moderatörü

vay be harbiden dogru konuşmuşsun abi ..abi zöür dilerimmmm biada olmaz söz :(

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız