Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 21 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: öğretmenime aşığım
İletiTarih: Per Åžub 26, 2009 1:51 pm 
CoAdmine
Kullanıcı avatarı

sanmıyorum ben,ne bileyim üniversitede olsan belki....örneklerine çok rastlanır fakat binde bir ihtimal oldukça uzak,dediğim gibi anlamk istediğinb şekilde düşünüyorsun bana göre...yinede ne diyim..Allah yardımcın olsun..ilerde bugünlerini düşünüp gülersin gibime geliyor...

Sayfa başı

İletiTarih: Cum Ekm 16, 2009 4:28 pm 

keşke herşey istediğimiz gibi gitse değil mi? ben çok alıcı biriyim yani her erkek öyle der günlük on kişi teklif eder ama ben hocama aşığım ama imkansız bir aşk hocam evli ama oda beni seviyor ve bir çocuğu var durmadan ilgilenir benle durmadan konuşmak istiyor lise 1de girmişti dersimize unuttum demiştim ama lise 4e geldim geri dersimize giriyor onun dersinde sadece onu izliyorum ama imkansız işte çok sevsekte onun yuvasını dağıtmak yakışmıyor bana zaten müdür bile duymuş bir daha yan yana görmeyecem dedi dışardan herkes mustafa hocayla çıkıyor musun diyor onun dersine kendine herşeyine aşığım ben bana bir çözüm arkadaşlar kafayı yiyecem

Sayfa başı

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 3:13 pm 
SiteAdmin
Kullanıcı avatarı

Cözüm belli. Kendin bile söylemişsin. bir çucugu var ve hala eşiyle birlikte. bence düşünme okuldan kaydını aldır sevmek suc değil ama o yuvayı dağıtırsan birgün mutlaka karşılıgını alırsın. ve sakın unutma sevdiği insanı kalbinde saklayanlar öteki dünyada karşılıgını muhakkak alırlar. tektaraflı sevgiler içindir bu söz ve peygamber efendimiz demişdir. senin icindeki aşk duyulmuş olsada bir düşün hocanın eşini, aynı durumda sen kalsan ? yinede sevmek suc değil seve bilirsin ama kalbinde sakla..

Sayfa başı

İletiTarih: Pzr Ekm 18, 2009 12:18 pm 

haklısın arkadaşım ama son senem olduğu için aldırmak istemedim ben onun karısının yerinde olmayı istemezdim onun asla yuvasını dağıtmam zaten bir kad defadır konuşmaya çağırıyor işim var deyip geçiştiriyorum yani ben ondan uzaklaşırsam oda benden uzaklaşır diye düşünüyorum ömrümün sonuna kadar sevecem ama o bunu asla bilmeyecek ben yuva dağılmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim arkadaşım bende annesiz babasız babaannemin elinde büyüdüm sonradan bir annem babam olduğunu öğrendim o çocuğu ne annesiz nede babasız bırakamam

Sayfa başı

İletiTarih: Pts Ekm 19, 2009 6:32 pm 
SiteAdmin
Kullanıcı avatarı

Düşüncelerinin böyle olmasına sevindim. inş senin onu sevdiğin gibi birgün biriside cıkıp seni sever. Ve inşallah da kalbının klidini acmayı başarır ögretmeninde sadece bir anı olarak hafızanda kalır...

Zatı birgün sende yuva kurup anne olduğun zaman bu düşüncelerinin ve cekdiğin acının nekadar boş olduğunu anlayacaksın. tıpkı bügün elin kesilse acıdan bedenin yansa ama aradan 1 hafta gecdigin elin iyleşdiğinde 1 hafta önce elinin kesildigini ancak aynı acıyı cekdiginde veya bir konuşma sırasında benzer bir olayda hatırlıycaksın. buda onun gibi gecip gidecek bir anı olrak kalcak...

Sayfa başı

İletiTarih: Çar Ekm 28, 2009 6:48 pm 

arkadaşım haklısın belki ama o her zaman gözümün önünde oluncada olmuyor her dk yanımda ben kaçtıkça kovalıyor ayrıca bak güzelim ben etrafımda hiç mutlu evlilik görmedim o yüzden evlilik bana o kadar uzakki anlatamam yani çok uzak aklımdan geçirmeyeceğim kadar uzak ama diyorum ya olsun ben seviyorum ama o benim sevdiğimi bilmeyecek o kadar ben halen onu çok seviyorum emin olun yerimde bir başkası olsa onuu eşinden ayırırdı o yüzden kendimle gerçekten gurur duyuyorum ama arkadaşım bizim tanışmamız bile film gibiydi ben cafeden çıkıyordum onunda evi cafe karşısındaymış bir çarptım stüne üstelik birde bağırdım sonra okula geldimki bu öğretmen dediler yani oracıkta kala kaldım yani diyorum ya benim hayatım acayip arkadaşım

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 21 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: